Itude logo

Dit is
wat we doen

Itude heeft een brede skillset en decennia ICT ervaring. Van slimme apparaten tot en met cloud oplossingen voor grote en kleine bedrijven.

 

 

Cloud oplossingen

Itude bedenkt, ontwerpt en maakt schaalbare cloud oplossingen om gegevens te verzamelen, verwerken, visualiseren, analyseren en met andere systemen te koppelen. We zijn bedreven in de cloud omgeving van Amazon en draaien onze hand niet om voor het maken van responsive dashboards, maar ook Big-data, Data-science en Machine-Learning toepassingen. Itude maakt sinds 2009 maatwerkoplossingen voor Amazon Web Services (AWS) en heeft daardoor productie-ervaring met de belangrijkste AWS producten. Meer lezen…

 

Design

Tegenwoordig kan alles gemaakt worden, maar het is natuurlijk zonde om applicaties te maken die niemand begrijpt of waar niemand op zit te wachten. Daarom ondersteunt Itude bij conceptontwikkeling. We ontwerpen user experiences en doen service design. We ontwerpen user interfaces en faciliteren design sprints. We voeren usability onderzoeken uit zodat een applicatie begrepen wordt door de doelgroep.  En we valideren business modellen die op IoT, Apps of Cloud diensten gebaseerd zijn voordat de ontwikkeling plaatsvindt zodat de juiste applicaties gemaakt worden.

 

Slimme apparaten

Wij ontwerpen en maken apparaten die jarenlang op een batterij meegaan en gegevens over de wereld doorgeven. We hebben meerdere Bluetooth Low Energy en Beacon oplossingen ontwikkeld. Maar ook apparaten die middels de nieuwe ‘low power wide area’ netwerken communiceren; LoRa, NB-IoT en LTE-M. Die hebben we uitgebreid getest zodat we hype van realiteit kunnen onderscheiden. Door onze expertise zijn we gesprekspartner voor telecombedrijven, chipleveranciers en netwerkleveranciers uit binnen- en buitenland.

 

 

Smartphone en Tablet apps

Al jaren ontwerpen en maken we iOS en Android apps voor opdrachtgevers. Native, maar ook Hybride. Meestal in combinatie met een cloud oplossing, of een koppeling daarnaartoe. App ontwikkeling is een specialisme, zeker als het op security, off-line beschikbaarheid, locatiebepaling of Bluetooth koppelingen aankomt.